Estate Planning

Estate Planning

voor DGA's, ondernemers en particulieren

Hallo, ik ben Eva Smits


Na mijn studie fiscale economie en fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg ben ik in 2003 als belastingadviseur bij PwC aan de slag gegaan. In eerste instantie in de algemene MKB-adviespraktijk om me zo breed mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast kreeg ik de kans om verder te specialiseren in het vak Estate Planning. Een vak waar ik tijdens mijn studie al mee in aanraking was gekomen en waarvan ik wist: daar ligt mijn passie!

Ik begeleid en adviseer ondernemers en (vermogende) particulieren bij belangrijke en emotionele momenten in hun leven. Of het nou gaat om een bedrijfsoverdracht, voorbereiding of afwikkeling van een nalatenschap, testamentadvies of een echtscheiding, vanuit de persoonlijke wensen van de klant zoek ik de meest optimale combinatie tussen de juridische, fiscale en financiële aspecten en geef ik (cijfermatig) inzicht in de verschillende keuzemogelijkheden, waardoor mijn klanten beter in staat zijn om weloverwogen keuzes te maken en een bepaalde rust te vinden.

De betrokkenheid bij de persoonlijke wensen en belangen van de klant in combinatie met de juridische, fiscale en financiële aspecten,
maakt het vak Estate Planning persoonlijk, veelzijdig, uitdagend en mij op het lijf geschreven.

Naast mijn werk hebben mijn man en ik drie kinderen met wie we graag dingen ondernemen.
Daarnaast ga ik graag een rondje hardlopen, een potje tennissen en op wintersport.

Contactgegevens